FDSE
UE RO
 prima pagina candidati firme
 contact
 

Portalul locurilor de munca din judetul Salaj

Cauti un loc de munca? Nimic mai simplu: creaza-ti un cont pe www.salaj.rowork.ro, adauga CV-ul tau si angajatorii interesati te vor contacta. E gratuit !!

Sunteti o firma si aveti nevoie de personal? Nu trebuie decat sa va creati un cont pe portalul nostru, sa adaugati o oferta de job si toti cei interesati va vor putea contacta direct. www.salaj.rowork.ro – cea mai buna cale de a va gasi angajati in judetul Salaj.

Portalul se adreseaza atat locuitorilor municipiului Zalau cat si celorlalti locuitori din judetul Salaj.


Stimati vizitatori,

Bine ati venit pe situl nostru! Ne straduim sa facem situl cat mai accesibil, astfel incat indiferent de performanta calculatorului dvs sau de viteza conexiunii la internet sa puteti accesa situl nostru.

Informatii generale
In timpul dezvoltarii lui situl a fost testat pe multiple configuratii de calculatore cu diverse sisteme se operare (Windows 98 - XP, Linux, Solaris) si cu diferite navigatoare (Mozilla Firefox, Seamonkey, Opera, Internet Explorer). Ca urmare a acestor teste va facem urmatoarele recomandari:

  • rezolutie min.800x600, paleta de culori 16 bit sau mai mult,
  • browserul sa permita afisarea ferestrelor pop-up
  • browser capabil sa stocheze cookies
  • recomandam de asemenea utilizarea unei versiuni cat mai actuale de browser pentru navigare.

Speram ca aceste recomandari nu sunt o piedica pentru nici unul dintre vizitatorii nostri.

Crearea unui cont
Pentru a crea un cont trebuie sa dati click pe butonul “candidati” sau pe butonul “firme”.In cazul in care sunteti in cautarea unui loc de munca si doriti sa postati un anunt referitor la calificarea dvs. si locul de munca dorit va rugam sa dati click pe butonul “candidati”. Apoi completati toate rubricile din sectiunea “creare cont”. Dupa ce dati click pe butonul “inscrie” pe adresa de e-mail indicate de dvs. veti primi un e-mail de confirmare. Confirmand crearea contului veti dispune de un cont operational pe www.salaj.rowork.ro, care va da dreptul de a publica anunturi / cereri de angajare pe portal.In cazul in care sunteti o firma care este interesata sa angajeze personal va rugam sa dati click pe butonul “firme”. Completati toate rubricile din sectiunea “creare cont”. Dupa ce dati click pe butonul “inscrie” pe adresa de e-mail indicate de dvs. veti primi un e-mail de confirmare. Dupa confirmarea crearii contului veti putea introduce anunturi privind locurile de munca disponibile

Adaugarea unui anunt (cerere sau oferta de angajare)
Adaugarea de anunturi este posibila doar dupa crearea unui cont pe www.salaj.rowork.ro. Dupa ce ati confirmat crearea contului, folosind numele de utilizator (username) si parola aleasa de dvs intrati in contul dvs si accesati sectiunea adauga anunt.
Completati toate informatiile solicitate, dupa care dati click pe butonul „salveaza”.

Modificarea unui anunt
Folosind numele de utilizator (username) si parola aleasa de dvs. intrati in contul dvs. si accesati sectiunea ofertele mele. Completati toate informatiile solicitate, dupa care dati click pe butonul „salveaza”.

Va multumim pentru ca ati vizitat situl nostru!