FDSE
UE RO
 prima pagina candidati firme
 contact
 

Portalul locurilor de munca din judetul Salaj

Cauti un loc de munca? Nimic mai simplu: creaza-ti un cont pe www.salaj.rowork.ro, adauga CV-ul tau si angajatorii interesati te vor contacta. E gratuit !!

Sunteti o firma si aveti nevoie de personal? Nu trebuie decat sa va creati un cont pe portalul nostru, sa adaugati o oferta de job si toti cei interesati va vor putea contacta direct. www.salaj.rowork.ro – cea mai buna cale de a va gasi angajati in judetul Salaj.

Portalul se adreseaza atat locuitorilor municipiului Zalau cat si celorlalti locuitori din judetul Salaj.Sudori si debitatori autogeni
Nr. de vizualizari: 0
Domeniul de activitate: Constructii, Instalatii, Amenajari
Locatie job: jud. SALAJ
Descrierea postului: URGENTsudori si lacatusi - puncte de lucru Iasi, Oradea,Popesti LeordeniSe acorda cazare si masa pentru personalul nelocalnicDetalii la telefon 0213171060 Dep Resurse Umane sau CV la fax 0213129542 sau e-mail officetmucbcom
Cerintele postului:
Locuri oferite: 10
Durata contractului: Neprecizata
Data angajarii: 02/09/2015
Pentru a accesa si celelalte informatii despre acest loc de munca trebuie sa va inregistrati. Inregistrarea este gratuita! In felul acesta veti putea beneficia de toate serviciile de mediere pe care aces site le pune la dispozitia dvs.

Click aici pentru a va crea un cont sau pentru a accesa contul dvs. in cazul in care aveti deja un cont creat pe situl nostru.